Weah és Puskásné adják át a Puskás-díjat

2009.12.20. 20:46

Puskás Ferencné és George Weah adja át hétfőn a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) éves, zürichi gáláján a Puskás-díjat, amelyet idén először ítélnek oda az év legszebb gólját szerző játékosnak. Erről a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia tájékoztatta az MTI-t vasárnap este.

Az Aranycsapat három éve elhunyt legendás futballistájának özvegye először és utoljára vállal szerepet a díjátadáson, társa pedig az Aranylabdát és az Év játékosa címet (1995) egyedüli afrikaiként kiérdemlő libériai Weah lesz a ceremónia során. A Puskás-díj létrehozásáról szóló szerződést október 20-án írta alá Puskás Ferenc özvegye és a Joseph Blatter FIFA-elnök a Puskás Akadémián tett látogatásakor. A gála hétfőn 19:30 órakor kezdődik.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla