Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Real Madrid és a Barcelona is vinné a Racing tinédzserét

2010.01.12. 12:49 Módosítva: 2010-01-12 12:51:12

Nagy az érdeklődés Sergio Canales iránt: a Racing Santander 19 éves tehetségét szívesen leigazolná a spanyol futballbajnokság mindkét óriásklubja, a Real Madrid és az FC Barcelona, de vinné az élvonal két olyan jeles csapata is, mint az FC Sevilla és az Atletico Madrid is.

A hétvégi bajnoki fordulóban az ő két góljával győzött a Racing 2-1-re a bajnoki tabellán harmadik Sevilla otthonában. Canales támadó középpályást játszik együttesében, és Spanyolországban egyértelműen őt tartják az idény nagy felfedezettjének. Idén júniusban lejár a szerződése santanderi klubjánál, amely viszont érthetően ragaszkodik hozzá, s mielőbb hosszabbítani szeretne vele. A játékos apja azt nyilatkozta, hogy a Real lehet a befutó, miután sportigazgatója, Jorge Valdano megígérte: a legjobb javaslattal egyenértékű ajánlattal állnak elő ők maguk is. Ráadásul a Real vezérkara az alku részeként kész lenne egy évre kölcsönben mostani csapatánál hagyni Canalest.