Lázár, Olimpia
-6 °C
-3 °C

Dárdai szerint összejöhet az osztályozó a Herthának

2010.01.17. 15:13

Gyógyul hosszú sérüléséből Dárdai Pál, a Hertha BSC és a magyar válogatott labdarúgója.

A középpályás - aki immár tizenharmadik éve a Hertha játékosa, a berlini szurkolók egyik legnagyobb kedvence - örömmel nyiltkozott utolsó helyen álló csapata hannoveri meglepetésgyőzelméről.

"A csapat kifejezetten jól játszott, a három gólon kívül több veszélyes támadást is vezetett, a télen igazolt játékosok egytől-egyig nagy erősítést jelentettek - értékelt Dárdai, aki sérülése ellenére a társakkal tartott Hannoverbe. - Ha a következő két hazai meccsen újabb pontokat szerzünk, megkezdhetjük a felzárkózást. A jó start mindenesetre erőt és önbizalmat adhat, így a szezon végén legalább az osztályozókra elegendő helyezést érhetünk el. Minden máshoz már csoda, illetve nagy szerencse kell."

A berliniek magyarja hozzátette, hogy rendkívül lassan ugyan, de gyógyul a november óta tartó bokasérülése. Jövő hét elején már elkezdheti a labdás edzéseket, egy hétig még külön tréningezik, de azután már csatlakozhat a többiekhez. "Ha minden rendben megy, három-négy hét múlva már ismét a pályán lehetek" - jelentette ki.