Árpád
-2 °C
4 °C

A bulvársajtó Gerrardot már eladta a Realnak

2010.01.19. 15:21

A lépésre azért kívánja rászánni magát, mert klubcsapata válságban van, miután mind a nemzetközi porondon, mind a hazai bajnokságban és kupákban kudarcok sora érte - írta több lap is, tudni vélvén, hogy a Liverpoolban eltöltött kilenc szezon után Gerrard a spanyol főváros elitalakulatánál folytathatja az új idénytől pályafutását.

A szigetországi sportsajtóra hivatkozó jelentésében a madridi Marca internetes oldalán úgy fogalmazott, hogy a jelek szerint elérkezett a váltás ideje, a kiváló játékos sikerekre vágyik, s ehhez a királyi gárda kínálhatja neki a legjobb lehetőséget.

Gerrard jelenleg sérült, de gyógyulóban van, bár vele együtt sem tudott túl sok sikert felmutatni ebben a szezonban a Liverpool, amely búcsúzott a Bajnokok Ligájától, az angol FA Kupától, a Premier League-ben pedig csak a hetedik jelenleg. A médiajelentések szerint a futballista iránt erőteljes érdeklődést mutat több európai élklub is, így az olasz bajnok Internazionale, illetve Anglián belül az egyik legfőbb kérője a Manchester City.