Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sneijdert két meccsre eltiltották

2010.01.26. 18:29

Jose Mourinhónak, a bajnoki éllovas Internazionale vezetőedzőjének meg kell jelennie az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) fegyelmi bizottsága előtt a vasárnapi, AC Milan elleni 2-0-ás győzelem után tett nyilatkozatai miatt. A portugál szakember ellen azért indul eljárás, mert többek között azt mondta a lefújás után, hogy „mindent megtettek, hogy ne nyerhessünk ezen a meccsen”, illetve, „megértettem, hogy nem engedik korán megnyerni a bajnokságot”.

A tréner elsősorban holland irányítója, Wesley Sneijder kiállítása miatt volt mérges, de Lúcio piros lapját is nehezményezte, s annak ellenére dühöngött, hogy csapata biztosan, 2-0-ra megnyerte a derbit. Sneijdert a fegyelmi bizottság kedden két mérkőzésre tiltotta el.

A szövetség mindezek mellett a klub és Ernesto Paolillo ügyvezető igazgatója ellen is eljárást indított. A sportvezetőt azért vonnák felelősségre, mert megkérdőjelezte a (FIGC) pártatlanságát, amiért a Milan az eredeti menetrendet megváltoztathatta, hogy ne kelljen hét közben bajnokit pótolnia a rangadó előtt.