Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Magához tért a fejbelőtt focista

2010.01.31. 12:37

Visszanyerte öntudatát és beszélt is Salvador Cabanas paraguayi válogatott labdarúgó, akit hétfőn lőttek fejbe egy mexikóvárosi bárban. A 29 éves támadóról már-már lemondtak az orvosok, ám ő - kisebbfajta csodaként - szombaton magához tért és szót váltott családtagjaival.

„Normálisan beszélt, válaszolt a kérdésekre” - mondta az operációt végző kezelőorvosa, Ernesto Martinez, aki nagyon kedvezőnek nevezte a fejleményeket különösen az után, hogy az elmúlt napokban állapota folyamatosan romlott egy agyi duzzanat következtében.

Paraguay válogatottjának vezére - aki a mexikói America futballistája, s a klub színeiben 2007-ben és 2008-ban is gólkirály volt a Libertadores Kupában - hazája válogatottjával a nyári, dél-afrikai világbajnokságra készült. A selejtezősorozatban hat góljával a paraguayiak legeredményesebbje volt.