Erik, Alexandra
EUR 385,10 Ft
USD 366,32 Ft
9 °C
23 °C

Arsavin szerint az Arsenal már nem hibázhat

2010.02.12. 07:52

Andrej Arsavin, az Arsenal orosz labdarúgója szerint csapatának minden hátralévő mérkőzését meg kell nyernie ahhoz, hogy bajnok legyen. Az Arsenal szerdán nagy csatában győzte le a Liverpoolt, így két rangadón, a Manchester Uniteddel és a Chelsea-vel szembenin elszenvedett vereségüket követően ismét begyűjtötték a három pontot.

„Természetesen örülök az eredménynek, de ha bajnokok akarunk lenni, akkor az összes hátralévő találkozónkon győznünk kell - jelentette ki Arsavin. - Nehéz megmondani, hogy ez lehetséges-e, de a legutóbbi eredmény alapján legalábbis nem tűnik irreálisnak.”

A Premier League-ből még 12 forduló van hátra, az Arsenal jelenleg a harmadik helyen áll, öt ponttal lemaradva a második helyen álló Manchester United és héttel a listavezető Chelsea mögött.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét