Lukács
1 °C
14 °C

Komanék a Milannal játszanak

2010.02.19. 14:41

Vasárnap este Koman Vladimir és Gosztonyi András csapata, a Bari az AC Milant fogadja az olasz labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában. Az ősszel remeklő kiscsapat az utóbbi hetekben hullámzóan teljesít, múlt vasárnap kikapott a Cagliaritól, azt megelőzően pedig az Atalantától, előtte ugyanakkor biztosan legyőzte a Palermót.

Az együttesben idén az U20-as válogatottal vb-bronzérmes Koman rendszeresen játéklehetőséget kap, többnyire ráadásul kezdőként, így valószínűleg a milánói sztárcsapat ellen is szóhoz jut majd. A néhány hete szerződtetett Gosztonyi ugyanakkor még a beilleszkedés fázisában tart. A Milan a BL-kudarc után a bajnokságban javíthat.

A listavezető Internazionalére közben nehéz meccs vár, mert szombat este a néhány hete még szenvedő, mostanra azonban ismét formába lendült Sampdoria csapatát fogadja, mely ötödik a tabellán. A bajnokságban 20 meccse veretlen, második helyen álló AS Roma pedig folytathatja sorozatát, hazai pályán a 17. Catania ellen.

A hatodik Juventus a múlt hét végén nyerni tudott a Serie A-ban, csütörtökön pedig Amszterdam győzték le az Ajaxot az Európa Ligában. Alberto Zaccheroni együttese a 14. Bologna pályáján folytathatja a kapaszkodást.