16:00, December 05.
Japán 1
Horvátország 2
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05. ÉLŐ
Brazília 0
Koreai Köztársaság 0

Litván válogatott kapusa lesz a Debrecennek

2010.06.29. 17:10

Az eltiltott Vukasin Poleksic pótlására, a magyar bajnok DVSC-TEVA csapata szerződést kötött a litván válogatott Mindaugas Malinauskasszal.
A 27 éves játékos - aki ötéves megállapodást kötött a klubbal - 2010 tele óta Diósgyőrben játszott, korábban Litvániában és Lettországban játszott.

"Mint ismeretes, a DVSC-TEVA kapusgondokkal küszködött. Vukasin Poleksic sajnálatos eltiltása után gondoskodnunk kellett kapusról, és azt gondolom, Malinauskas személyében megtaláltuk azt az embert, aki segíteni tud nekünk céljaink elérésében" - mondta Bartha Csaba, a debreceniek sportigazgatója.

A kapus a nemzetközi kupaszereplés és a csapat előremutató céljai miatt választotta a DVSC-TEVA-t a másik érdeklődő Ferencváros helyett - olvasható a közleményben.

A védő Mészáros Norbertet 2011 végéig, míg Poleksicet 2012. június 30-ig tiltotta el az UEFA fegyelmi bizottsága első fokon, miután a testület szerint a bajnok és Magyar Kupa-győztes Debrecen két játékosa nem tett eleget a jelentési kötelezettségének, amikor megpróbálták őket megvesztegetni.  • Hírek
  • Hírek