Mátyás
-6 °C
1 °C
Gyorskorcsolya
Percről Percre

Khedira cáfolja, hogy megegyezett a Reallal

2010.07.19. 12:49

A német labdarúgó-válogatottal világbajnoki bronzérmet szerzett Sami Khedira cáfolja, hogy megegyezett volna a Real Madriddal. A VfB Stuttgart 23 éves középpályása erről a Kicker című lap hétfői számában beszélt.

„Nincs megegyezés a Reallal, és még az sem eldöntött kérdés, hogy egyáltalán távozom-e” - fogalmazott a játékos. A spanyol sajtó a hétvégén már kész tényként közölte, hogy Khedira, akinek szerződése 2011-ig szól Stuttgartban, 2015-ig elkötelezte magát a királyi gárdához.

„Csütörtökön egy nagyon őszinte, nyílt beszélgetést folytattam az edzőmmel, Christian Gross-szal, s a szabadságom után újra leülünk és folytatjuk” - árulta el a futballista, hozzátéve, hogy jelenleg pihenésre és nyugalomra van szüksége.

„A Real érdeklődése természetesen nagy örömmel tölt el. De először is át kell gondolnom a dolgot, hiszen ez a döntés meghatározhatja a pályafutásom következő éveit.”

A madridiak új vezetőedzője, José Mourinho a dél-afrikai vb-n nyújtott remek teljesítménye miatt figyelt fel Khedirára, akiért a mostani körülmények között mintegy 10-15 millió eurót kellene fizetnie a Realnak.