Mátyás
-6 °C
1 °C

A Premier League is rámozdult Raúlra

2010.07.21. 16:54
Korábban elsősorban a Bundesligából érdeklődtek a csapatok Raúl, a Real Madrid ikonja után, de úgy tűnik, most a Premiere League is beszáll a versenybe. Elsősorban a Tottenham és a Newcastle vinné a támadót.

Raúl, a Real Madrid ikonja a nyári átigazolási szezonban szabadon igazolható, mivel a szezon végén lejárt a szerződése, így a kluboknak csak a támadóval kell megegyezniük.

Korábban a VfL Wolfsburg és a Schalke 04 mutatott komoly érdeklődést minden idők egyik legjobb spanyol csatára iránt, de megegyezés egyelőre nem született.

A versenyt élesíti, hogy mostanra a Premiere League is beszállt a küzdelembe. Harry Redknapp, a Tottenham menedzsere mindent megtesz, hogy minél több BL-tapasztalattal rendelkező játékos legyen a keretében.

Eközben Chris Hughton is jelezte, hogy az első osztályba visszatérő Newcastle is szívesen látná a bal lábas csatárt, nagy szükségük van egy tapasztalt gólszerzőre.

Raúl átigazolását valószínűleg az dönti majd el, hogy mennyit szeretne még aktívan focizni, vállalja-e a kezdőtagsággal járó kihívásokat, vagy csak kiegészítő emberként gondol magára.

Mivel a Bosman-szabály értelmében a játékos ingyen igazolható, csak a fizetése összegében kell megállapodniuk a feleknek, így egy relatíve kisebb klub is szóba jöhet.

Barry O’ Connor, Raul menedzsere nem kívánta kommentálni az eseményeket, mindössze annyit mondott, hogy „ha egy ilyen kaliberű játékos elérhetővé válik a piacon, mindig rengeteg érdeklődő akad.”