Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Kibékült Roger Milla és Samuel Eto’o

2010.09.13. 09:05

Két év után kibékült egymással Roger Milla és Samuel Eto,o, a kameruni labdarúgó-válogatott korábbi, illetve jelenlegi meghatározó alakja. Az 58 éves Milla a nyári, dél-afrikai világbajnokság előtt éles kritikával illette utódját, egy nyilatkozatában kijelentette: Eto’o a válogatottban még semmit nem mutatott fel. Utóbbi emiatt elgondolkodott azon, érdemes-e neki elutaznia a vb-re. Kettejük viszonya azonban már jóval ez előtt megromlott.

„Az öcs látni akarta a bátyját. Két órán keresztül beszélgettünk arról, hogy mi nem működött eddig, és mi volt az oka a két éve tartó eltávolodásnak” - nyilatkozott Milla, az afrikai ország emblematikus futballistája, aki három világbajnokságon szerepelt, ezek közül 1990-ben negyeddöntőig vezette együttesét. Az egyeztető tárgyalásra szeptember 6-án, egy yaoundei szállodában került sor, de aznap Milla otthonában együtt is ebédelt a két futballista. „Elmondta, szerinte mi történt, én pedig a saját álláspontommal álltam elő” - fogalmazott Milla, hozzátéve, hogy egy magas rangú futballvezető ugrasztotta őket össze.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek