A Real nyerte a madridi derbit

2010.11.07. 23:05

A Real Madrid 2-0-ra győzte le a városi rivális Atletico Madridot.

A Real már az első félidő elején eldöntötte a meccset. Az első gólt Ricardo Carvalho szerezte a 13. percben, kihasználva az Atletico játékosainak pillantnyi kihagyását. Szabadrúgásra vártak, de a bíró továbbengedte a játékot, Carvalho gyorsan kapcsolt, és egy kényszerítőt követően a hálóba lőtt.

A második gólt Özil szerezte a 19. percben egy szabadrúgásból. A tizenhatos jobb sarkáról a csupán kéttagú sorfal mellett csavarta el laposan a kapu bal alsó sarkába.

A mérkőzés nagy iramú volt, további helyzetei az Atléticónak és a Reálnak is voltak, de újabb gólt nem sikerült elérni egyik csapatnak sem.

A mostani győzelmével 26 pontos Real Madrid egy ponttal vezeti a spanyol bajnokságot a Barcelona előtt. Az Atletico Madrid a hetedik helyen áll 14 pontjával

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás