Koronavírus adatok

2022. jan. 14.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Antal, Antónia
-3 °C
6 °C

Londonban dolgozik a körözött futballhuligán

2011.01.11. 08:52

Vélhetően Londonban vagy környékén tartózkodik az a férfi, akit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy a szeptemberi UTE-Ferencváros labdarúgó-mérkőzés előtt az Újpest Városkapu metrómegállónál megkéselt egy 17 éves fiatalembert - értesült a Magyar Nemzet.

A napilap keddi száma ismerteti, hogy Breitenbach Róbert legalább egy-másfél éve dolgozik a szigetországban, ahonnét tavaly ősszel - a Fradi-szurkolók kemény magjának tagjaként - kifejezetten erre a meccsre utazott haza. A férfi ellen jelenleg hazai elfogatóparancs van érvényben, a nyomozóhatóság vizsgálja azokat az információkat, amelyek alapján eldönthető, hogy a gyanúsított valóban külföldön van-e. Ha ez beigazolódik, akkor javaslatot tesznek a bíróságnak a nemzetközi körözés elrendelésére - közölte a lappal a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Az újfasiszta nézeteket valló Breitenbach Róbert fényképeit és adatait honlapján tette közzé a rendőrség, emberölés kísérletével gyanúsítják. A megszúrt 17 éves fiatal életet a gyors orvosi beavatkozást mentette meg. Az emberölési kísérletet öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti a törvény - ismerteti a Magyar Nemzet.  • Vennék
  • Hírek