Lázár, Olimpia
-6 °C
-1 °C

A Bayern Münchennek kell Neuer

2011.05.02. 06:57

Christian Nerlinger sportigazgató szerint a Bayern München mindent el fog követni annak érdekében, hogy már idén nyáron megszerezze Manuel Neuert, a Schalke 04 labdarúgócsapatának kapusát.

„Sokat jelenthet nekünk kapusposzton és mint személyiség is - indokolta az eltökéltséget Nerlinger egy televíziós műsorban. - Ha idén nem jön össze a szerződtetése, akkor jövőre ismét próbálkozunk” - tette hozzá. A sportigazgató beszámolt arról, hogy már felvették a kapcsolatot a gelsenkircheni klubbal, de konkrét tárgyalások, egyeztetések még nem zajlottak.

„Egyelőre csak annyit kérdeztünk a Schalke illetékeseitől, el tudják-e képzelni, hogy már a nyáron megválnak a kapustól. Igennel válaszoltak” - folytatta Nerlinger. A 25 éves világbajnoki bronzérmes kapus 2012-ben szabadon igazolhatóvá válik, így a Schalkének már most túl kell adnia rajta, ha pénzt szeretne látni az átigazolásából. Egyes korábbi hírek szerint a Bayern München akár 20 millió eurót is fizetne érte, Uli Hoeness klubelnök viszont nem szeretne csillagászati összeget fordítani a tranzakcióra.