Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Beckenbauer szerint Neuer 50 millió eurót is megérne

2011.05.02. 11:49

A legfrissebb hír szerint a Bayern München első lépésben 14 millió eurót kínál a Schalke 04 kapusáért, miközben Franz Beckenbauer, a bajor futballklub tiszteletbeli elnöke 50 milliót sem sajnálna érte.

Uli Hoeness, a Bayern München elnöke a napokban úgy nyilatkozott, hogy nem szeretne csillagászati összeget fordítani a tranzakcióra, Beckenbauer szerint viszont minden pénzt megér Neuer szerződtetése.

„Ha még benne lennék az igazgatóságban, mindenképpen támogatnám a megszerzését, akár még 50 millió euróért is” – fogalmazott Beckenbauer.

Christian Nerlinger sportigazgató vasárnap jelezte, hogy felvették a kapcsolatot a gelsenkircheni klubbal, de konkrét tárgyalások, egyeztetések még nem zajlottak. A 25 éves, világbajnoki bronzérmes kapus 2012-ben szabadon szerződtethetővé válik, így a Schalkének már most túl kell adnia rajta, ha pénzt szeretne látni az átigazolásából.