Vendel
6 °C
19 °C

Pirlo maradna a Milanban

2011.05.14. 08:45

Jövőre is az olasz bajnok AC Milanban szeretne játszani Andrea Pirlo, a veterán középpályás. A 2006-ban világbajnokságot nyert futballistát az elmúlt időszakban többször hírbe hozták a Juventusszal - egyes források szerint már a megállapodás is megszületett -, milánói szerződése ugyanis a mostani idény végén lejár.

"Semmi sem igaz a Juventusszal kapcsolatos pletykákból - nyilatkozta Pirlo a Corriere dello Sera című napilapnak. - Ha már aláírtam volna ott, akkor miért akarnék tárgyalni a Milannal? Akár újabb tíz évet is el tudnék itt tölteni. Az elkövetkező napokban egyeztetek majd Adriano Galliani alelnökkel, s remélhetőleg megszületik a végleges döntés."

A 31 éves játékos mellett a 35 esztendős holland Clarence Seedorf, a 33 éves Massimo Ambrosini és a 35 éves Alessandro Nesta sem kapott új szerződést a bajnokcsapatnál, pedig mindannyiuké lejár június végén.

"Eljött az idő, hogy a klub tájékoztasson minket a szándékairól - mondta Pirlo. - Ha nincs többé szükség az idősebb futballistákra, akkor sincs semmi probléma. Igaz, én továbbra is fiatalnak érzem magam, szerintem három-négy évig még magas szinten tudnék játszani."