Fülöp, Evelin
8 °C
19 °C
Index - In English In English Eng

A legerősebb Roma jön a Vasashoz

2011.07.12. 18:19

Már kaphatóak a jegyek a Vasas-Híd AS Roma elleni barátságos mérkőzésére, amely augusztus 3-án, az angyalföldi klub fennállásának 100. évfordulója alkalmából lesz a Puskás Ferenc Stadionban.

A belépőket 3800, 4800, 6800 és 8800 forintért lehet megvásárolni. "Eddig ötezer jegyigénylés érkezett a klubhoz, nem csak Magyarországról és Olaszországból, hanem például Görögországból is" - mondta Erdős László, a Vasas Futball Kft. ügyvezetője. - "A jelenlegi állapot szerint 27 ezer néző láthatja majd a helyszínen a meccset."

"Fontos összecsapás is lesz a budapesti, a Roma 15 nappal később már az Európa Ligában szerepel, ezért a csapat felkészülési találkozóként tekint a meccsre, ami azt jelenti, hogy a játékosok százszázalékos erőbedobással teljesítenek majd" - fogalmazott Antonio Tozzi, az olasz egyesület technikai menedzsere.

A világbajnok Francesco Totti vezette legjobbjai Daniele De Rossi, Simone Perrotta, a montenegrói Mirko Vucinic, a chilei David Pizarro, a norvég John Arne Riise, a brazil Taddei és Juan.