Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Tevez mehet, a ManCity és a Corinthians megegyezett

2011.07.18. 11:40

A Manchester City és a Corinthians megegyezett Carlos Tevez vételárában, így az argentin labdarúgó nagy valószínűséggel visszatér Dél-Amerikába.

"Megállapodtunk a brazil klubbal, de egyelőre Tevez továbbra is a City játékosa" - mondta Roberto Mancini, az angolok olasz vezetőedzője arra utalva, hogy a 27 éves futballista engedélyt kapott, hogy tárgyaljon a Corinthians képviselőivel, így már csak rajta múlik az átigazolás.

Tevez nem titkoltan azért szeretne hazatérni Dél-Amerikába, hogy közelebb legyen családjához és gyermekeihez. A Corinthians, ahol már futballozott a 2005/06-os szezonban, múlt héten 40 millió fontot kínált érte, de azt az ajánlatot még visszautasította a Manchester City. Mancini azt nem árulta el, hogy végül mennyi lett Tevez vételára.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek