Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Juhász Roland elhagyná az Anderlechtet

2011.07.29. 17:27

Konfliktus nélkül kíván távozni a belga Anderlecht labdarúgócsapatától Juhász Roland, ha jelenlegi klubja meg tud egyezni a skót Glasgow Rangers-szel. A magyar válogatott védő a La Libre Belgique című brüsszeli napilap pénteki számában megjelent interjúban beszélt erről.

Emlékeztetett arra, hogy eddig hat évet töltött a brüsszeli sztárcsapatban. Hangoztatta: amíg ott játszik, teljes egészében e klub sikerének szenteli magát. Egyetlen problémája sem volt a csapatnál - szögezte le.

Juhász Roland úgy vélte ugyanakkor, hogy új kihívásra, levegőváltozásra van szüksége, mégpedig kifejezetten sportolói szempontból (nem pedig anyagi okokból). Hozzátette: ezt tartja az utolsó pillanatnak ahhoz is, hogy még "nagy átigazolásban" lehessen része. Úgy fogalmazott: ha módja van rá, szívesebben távozna most, mint az idény közepén, vagy jövő nyáron. Megerősítette, hogy a legkomolyabb érdeklődő iránta a skót csapat. Úgy vélte, a Rangers talán tud olyan új ajánlatot tenni, amelyről meg tudnak egyezni az Anderlechttel.