Valér
4 °C
8 °C

A DVSC vezeti az NB I.-et a Fradi-veréssel

2011.07.31. 20:22

A Debrecen vasárnap hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójának rangadóján, ezzel továbbra is százszázalékos teljesítménnyel, jobb gólkülönbségének köszönhetően vezeti a tabellát.

DVSC:
Novakovic - Nikolov, Simac, Mészáros, Korhut - Bódi, Varga J., Szakály P. (Ramos 85.), Rezes (Dombi 76.) - Kulcsár (Yannick 59.), Coulibaly

Ferencváros:
Ranilovic - Csizmadia, Grúz, Otten, Junior - Lisztes (Balog Z. 73.), Maróti, Andrezinho (Tóth B. 57.) - Oláh, Felix, Abdi (Somalia 66.)

Nagy iramban, de igazi helyzetek nélkül telt el a mérkőzés első fele. A szünet előtti utolsó percben Bódi hatalmas szabadrúgásgóllal szerzett vezetést a hazaiaknak.

A 2. félidőben a Ferencváros mindent megtett az egyenlítésért, ám a debreceni védelem végig a helyén volt és minden alkalommal magabiztosan szabadított fel. A vártnál kevésbé látványos játékot hozott az összecsapás, amelyen a Debrecen két ziccert is elhibázott vezetése után.

Az Országgyűlés által elfogadott, sporthuliganizmussal kapcsolatos törvény elleni tiltakozásként az első tíz percben egyik szurkolótábor sem biztatta kedvenceit a telt házas rangadón.

Jegyzőkönyv:

DVSC-TEVA - Ferencváros 1-0 (1-0)
Debrecen, 10 000 néző, V: Iványi
gólszerző: Bódi (45.)
sárga lap: Coulibaly (44.), illetve Abdi (62.), Felix (78.), Balog Z. (91.)