Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Korcsmár kezdőként mutatkozik be a válogatottban

2011.08.10. 11:48

Az újonc Korcsmár Zsolt a kezdőcsapat tagjaként léphet pályára este az izlandiak elleni barátságos labdarúgó-mérkőzésen. A hazai szövetség (MLSZ) honlapjának híre szerint a keret két sérültje, Lázár Pál és Pintér Ádám nem vállalhatja a játékot a Puskás Ferenc Stadionban 19:45 órakor kezdődő találkozón, ezért a szövetségi kapitánynak változtatnia kellett eredeti tervein.

Egervári Sándor végül úgy döntött, hogy a Bogdán Ádám - Varga József, Lipták Zoltán, Korcsmár Zsolt, Laczkó Zsolt - Vadócz Krisztián, Elek Ákos - Koman Vladimir, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs - Rudolf Gergely összeállításban küldi pályára együttesét.

”Sajnos az a tény, hogy Pintér Ádám és Lázár Pál kisebb sérülése miatt nem vállalhatja a játékot, felülírta az eredeti elképzéseimet - mondta a szakvezető. A most megadott csapat az első félidőre vonatkozik, a szünetben szeretnék több poszton cserélni. Természetesen a győzelem a legfontosabb számunkra, ugyanakkor már gondolnunk kell a svédek elleni Európa-bajnoki selejtezőre, ezért lényeges, hogy egyes posztokon több futballistát is kipróbáljunk.”