Gyöngyi
4 °C
13 °C

Joe Cole Lille-be költözik

2011.09.09. 06:31

Cáfolta azokat az angol sajtóban megjelent találgatásokat Joe Cole, a Lille-ben kölcsönben szereplő angol válogatott futballista, melyek szerint Londonból járna át a francia városba.

„A barátaim mondták, hogy ilyesmi jelent meg az angol sajtóban, de ez egyszerűen kivitelezhetetlen egy profi labdarúgó esetében. Az persze jó, hogy ha van két-három szabadnapom, akkor könnyen hazamehetek” - reagált a hírekre a 29 éves középpályás.

Londonból Lille-be vonattal másfél óra alatt el lehet jutni, ebből következtettek egyesek arra, hogy Cole döntésében a közelség is szerepet játszott, és naponta élni is fog a lehetőséggel. Ezzel szemben az 56-szoros válogatott játékos közölte, családjával együtt Lille-be költözik.

Joe Cole, aki tavaly nyáron a londoni Chelsea-től a Liverpoolhoz szerződött, augusztus végén egy évre kötelezte el magát a francia bajnokhoz.

„Öt évig tanultam franciául az iskolában, de csak a Bonjour meg az Au revoir maradt meg bennem. Nem számítottam rá, hogy egyszer Franciaországban fogok játszani. Ezzel együtt most a feleségemmel és a lányommal együtt belevetem magam a tanulásba. Jó lenne megtanulni egy másik nyelvet” - tette hozzá.