Géza
-12 °C
-4 °C
Jégkorong
ma 15:45

A Diósgyőr ötöt kapott Debrecenben

2011.10.02. 18:33

Az éllovas Debrecen eredményes támadójátékkal öt góllal verte hazai pályán a Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának vasárnapi játéknapján.

DVSC-TEVA - Diósgyőri VTK 5-0 (3-0)
Debrecen, 10 000 néző, V: Iványi
gólszerzők: Bódi (22.), Coulibaly (23., 40.), Nikolic (65.), Kulcsár (66.)
sárga lap: Abdouraman (89.)

DVSC:
Novakovic - Nagy Z., Simac, Mészáros, Korhut - Bódi, Varga J., Bouadla (Yannick 67.), Szakály P. (Dombi 73.) - Kulcsár, Coulibaly (Nikolic 62.)

Diósgyőr:
Farkas B. - Vadász, Gal, Budovinszky, Gohér - Abdouraman - Gallardo (Arze 58.), Lippai (George 71.), Luque - Tisza, Seydi (Carreno a szünetben)

Remek hangulatban kezdődött a keleti rangadó, amelyen a hazaiak nagy helyzeteket rontottak az első tíz percben. A kezdeti debreceni nyomás után kiegyenlítettebbé vált a játék, a Diósgyőr rövid ideig egyenrangú partnere volt a veretlen listavezetőnek, a folytatásban azonban Coulibalyék háromszor is betaláltak és megérdemelt előnnyel vonulhattak az öltözőbe a szünetre.

A második játékrészben tovább növelte előnyét a Debrecen, és igazi örömjátékot bemutatva, idei legjobb produkciójával ütötte ki a borsodiakat. A sok helyzetet, valamint látványos játékot hozó összecsapáson sportszerű küzdelmet láthattak a nézők.