Eszter, Eliza
EUR 383,07 Ft
USD 356,92 Ft
14 °C
24 °C

Totti nem játszik a római derbin

2011.10.16. 09:35

Francesco Totti combsérülés miatt nem játszik az AS Roma-Lazio derbin.

„Rendkívül fontos meccs lesz mindannyiunk számára, bevallom, hónapok óta foglalkoztat és ez teljesen normális. Igazi csemegét ígér az összecsapás, remélem, a publikum tökéletesen ki lesz szolgálva. Mindent elkövetek majd, hogy nyerjünk, s bár sokan emlékeztetnek rá, nem foglalkozom a személyes jövőmmel. A meccs a lényeg. Nagyon sajnálom, hogy Francesco Totti nem játszhat, mert nagyon fontos játékos, most pedig különösen az" - mondta Luis Enrique, az AS Roma edzője.

A tréner elmondta, hogy a csapatkapitányt, aki combsérülés miatt lesz kénytelen a Stadio Olimpico lelátójáról megtekinteni a meccset, a bosnyák Miralen Pjanics helyettesíti a 20:45 órakor kezdődő összecsapáson.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla