Géza
-12 °C
-4 °C

Egymás után harmadszor nyert a Ferencváros

2011.10.30. 21:46

Sorozatban harmadszor  nyert a Ferencváros a labdarúgó OTP Bank Ligában: a zöld-fehérek a 14. forduló vasárnap esti zárómérkőzésén a Siófok otthonában diadalmaskodtak 2-0-ra.

A vendégek irányították az első játékrészt, a labdabirtoklásban is fölényben voltak és ez egy gólban is megmutatkozott, sőt, nagyobb is lehetett volna a különbség, ha az utolsó percben Klein nem fejel fölé ziccerben.

A második félidő némileg izgalmasabbra sikerült, igaz, a házigazdák legfeljebb labdabirtoklásban javultak, de újabb gólt csak a Fradi rúgott, melynek köszönhetően egymás után harmadik sikerét aratta a zöld-fehér klub. A balatoniak ezzel szemben egyre lejjebb süllyednek a tabellán, miután immár sorozatban nyolcadszor nem tudtak nyerni.

FGSZ Siófok-Ferencváros 0-2 (0-1)

Siófok, 6000 néző, V: Iványi

gólszerzők: Pölöskei (27.), Hakola (75.)

sárga lap: Huszák (28.), Melczer (84.), Mogyorósi (85.), Haraszti (90.), illetve Pölöskei (65.), Somalia (79.)

Siófok: Milinte - Kiss Zs. (Mogyorósi a szünetben), Nyári, Fehér, Fejes - Haraszti, Kecskés, Tusori (Melczer 75.), Szabó J. - Huszák (Csermelyi 64.) - Sowunmi

Ferencváros: Jova - Maróti, Balog Z., Klein, Junior - Otten, Józsi - Jovanovic (Abdi 67.), Hakola (Rósa D. 85.), Somalia (Tóth B. 79.) - Pölöskei