Gábor, Karina, Ders
-3 °C
6 °C

Megint Tevezről tárgyal a Milan

2011.12.06. 15:05

Ismét tárgyalóasztalhoz ült egymással Carlos Téveznek, a Manchester City argentin labdarúgójának ügynöke, valamint Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke.

A Gazzetta dello Sport című napilap egy fotóval megerősítve arról számolt be, hogy Kia Joorabchian és Galliani Milánóban egy vacsora keretében beszélgetett a válogatott támadó lehetséges átigazolásáról.

Sajtóértesülések szerint a City 4 millió euró ellenében adná kölcsön Tévezt a szezon hátralevő részére, ezután pedig további 20 milliót kérne a játékosért.

Tévez nagyon rossz viszonyban van klubjával. Októberben a Manchester City 600 ezer fontos bírságot szabott ki a 27 éves játékosra, mert állítólag nem akart beállni csereként a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Később az angol hivatásos futballisták szervezetének nyomására a City megfelezte a büntetést. Roberto Mancini vezetőedző ugyanakkor a közelmúltban azt mondta: azzal, hogy Tévez engedély nélkül hazatért Argentínába, minden esélye elszállt a csapatba kerülés mellett.