Kinga, Kincső
15 °C
31 °C

Mourinho nem ment el az El Clásicó sajtótájékoztatójára

2011.12.09. 15:07 Módosítva: 2011.12.09. 19:20

José Mourinho, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője nem vett részt a klub pénteki sajtótájékoztatóján, amelyen az újságírók a Barcelona elleni szombati El Clásicóról kérdezték volna. A portugál szakember segítőjét, Aitor Karankát küldte maga helyett, a másodedzőt a média képviselői többször is arról faggatták, hogy Mourinho miért nem vesz részt a sajtótájékoztatón, ám erre Karanka nem adott választ.

Megkérdezték, hogy most előre kiegyezne-e egy döntetlennel. Természetesen nem, hangzott a válasz, majd hozzátette, mindig nyerni készülnek, ahogy bizonyíték volt erre a hétközi BL-forduló, amelyet fölényesen nyertek, noha az eredménytől függetlenül már továbbjutottak csoportelsőként.

Arra részletesebben nem tért ki, hogy milyen fomációban lépnek a pályára. 4-3-3, de elől még nem dőlt el, hogy Di María, Cristiano Ronaldo mellett Benzema vagy Higuaín kezd-e, illetve a középen Özil, Kaká, Xabi, Lass és Khedira is bevethető.

A listavezető Real Madrid szombaton 22 órától fogadja a címvédő, Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelonát. Az Indexen élőben követheti a mérkőzést.