Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

A ManCity nem adja Tévezt a Milannak

2011.12.11. 09:31

A Manchester City nem fogadta el az AC Milan ajánlatát, amelyet az argentin Carlos Tévez kölcsönvételére tett az olasz klub, közölte Adriano Galliani.

A milánóiak alelnöke korábban elárulta: ingyen akarták kölcsönvenni a támadót, és bizonyos feltételekkel igényt tartottak volna a végleges leigazolására. Így nem meglepő az angolok elutasító válasza, sajtóértesülések szerint ugyanis a City 4 millió euróért adná kölcsön a játékost a szezon hátralevő részére, majd további 20 milliót kérne érte. "Nem változtatunk a szándékunkon. Hosszú egyeztetésnek nézünk elébe" - fogalmazott Galliani.

A 27 éves Tévez nagyon rossz viszonyban van klubjával. Októberben a Manchester City 600 ezer fontos bírságot szabott ki rá, mert állítólag nem akart beállni csereként a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Később az angol hivatásos futballisták szervezetének nyomására a City megfelezte a büntetést. Roberto Mancini vezetőedző ugyanakkor a közelmúltban azt mondta: azzal, hogy Tévez engedély nélkül hazatért Argentínába, minden hidat felégetett maga mögött.