Zsolt
2 °C
18 °C

Csepelen nem játszhat a Fradi

2012.01.20. 14:28

A csepeli stadionban valószínűleg nem játszhat a Ferencváros azidő alatt, amíg felépítik majd az új Albert Stadiont. Märtz János, a harmadosztályú csepeli futballklub elnöke az egyesület 100. évfordulója alkalmából rendezett sajtótájékoztatón úgy nyilatkozott, hogy az FTC ideiglenes költözését azért nem látja lehetségesnek, mert a létesítmény tartós bérbeadásához legalább 50 millió forintos fejlesztésre lenne szükség a stadionban. Hozzátette: egy-két meccs megrendezése elképzelhető. Märtz szerint a csepeli létesítmény 2000-ben még modernnek számított, de azóta semmilyen fejlesztés nem történt benne.

Fürjes Balázs, budapesti nagyberuházásokért felelős kormánybiztos korábban azt mondta, hogy 12 milliárd forintból építhető fel a Ferencváros új Üllői úti stadionja, és márciusban, az IMF-tárgyalások lezárása után dőlhet el, hogy költségvetési pénzből 2014-re megvalósítható lesz-e a beruházás.

A csepeli mellett lehetséges helyszínként felmerült még a Hidegkuti Stadion, a Puskás Stadion, a Bozsik Stadion és a BVSC pálya is.