Erik, Alexandra
EUR 384,32 Ft
USD 365,47 Ft
9 °C
23 °C

Arsavint kölcsönadta az Arsenal

2012.02.25. 11:55

Az Arsenal helyett júliusig, a szezon végéig régi csapatában, a szentpétervári Zenitben játszik Andrej Arsavin, aki a korábbi magyar válogatott Huszti Szabolcs csapattársa lett.

A 30 éves orosz maga tette közzé honlapján a hírt pénteken - az orosz futballátigazolási piac zárónapján -, hogy távozik a londoniaktól, és kölcsönben a nyárig szülővárosában, ottani korábbi egyesületében játszik.

A sokszoros válogatott csatárt 2009 januárjában 16 millió angol fontért (mai árfolyamon több mint 5 milliárd forint) vásárolta meg az Arsenal, sokáig nagyszerűen teljesített, az utóbbi időben azonban már csak epizódszerep jutott neki.

Arsavin a Zenittel 2008-ban UEFA-kupát nyert, és nagy szerepe volt abban is, hogy az orosz válogatott az azévi Európa-bajnokságon elődöntőbe jutott. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek