Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Cech ötödször az év labdarúgója Csehországban

2012.02.28. 11:46

Petr Cech, a londoni Chelsea kapusa egymás után negyedszer lett az év labdarúgója Csehországban, ezzel összességében ötödször szerezte meg a címet, amelyet először 2005-ben kapott meg.

Az év legjobb labdarúgóját Csehországban az úgynevezett labdarúgó akadémia tagjai - szakértők, újságírók, volt futballisták - választják meg. Az eredményhirdetés hétfőn késő este, Prágában volt. Cech ezzel beállította Ivo Viktornak, az egykoron legendás Dukla Praha katonacsapat kapusának rekordját.

A tavalyi év második legjobb cseh labdarúgójának Petr Jiráceket (Wolfsburg), a harmadiknak Tomás Rosickyt (Arsenal) választották meg. Az év edzője címet Pavel Vrba, a bajnok és a Bajnokok Ligája csoportkörében is szerepelt Viktória Plzen edzője kapta. Vrba iránt több csapat is érdeklődik, ajánlatot kapott a szlovák válogatott vezetésére is.

A tavalyi év cseh labdarúgásának legnagyobb személyisége elismerést Pavel Horváth, a Viktória Plzen csapatkapitánya kapta. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek