Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Angol-holland: Huntelaar és Smalling kórházban

2012.03.01. 12:15

Kórházba került Klaas-Jan Huntelaar és Chris Smalling, a holland és az angol futballista összefejelt szerdán válogatottjaik londoni barátságos mérkőzésén.

A 3-2-es vendéggyőzelemmel zárult találkozó 59. percében Huntelaar gólt fejelt, ám közben összefejelt Smallinggal, mindketten elterültek a földön, a holland gyepdarabkákkal a szájában nézett maga elé, míg ellenfele az eszméletét is elvesztette. A baleset után mindkettejüket le kellett cserélni.

"Valószínűleg agyrázkódása van, jelenleg CT-vizsgálaton esik át" - mondta késő este Ber van Marwijk holland szövetségi kapitány. - "Az öltözőben már nem volt olyan vészes a látvány, mint a pályán."

Stuart Pearce, az angolok ideiglenes szakvezetője közölte: "Beszéltem Chrisszel, öntudatánál volt, de csúnya fejsérülést szenvedett. Remélhetőleg mihamarabb rendbe jön." 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek