Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Három jelölt az angol futballkapitányi posztra

2012.03.06. 12:07

Legalább három jelöltje van az Angol Labdarúgó Szövetségnek (FA) a válogatott szakvezetői posztjára. Egy az FA-hez közeli forrás szerint a kiszemelt szakemberek nem mindegyike angol, nevek azonban még nem hangzottak el. A brit sajtó úgy tudja, az elsőszámú favorit Harry Redknapp, a Tottenham Hotspur vezetőedzője.

„A következő lépés, hogy a listán szereplők számát a lehető legkisebbre csökkentsük, s csak olyanok legyenek rajta, akik elvállalnák ezt a feladatot” - mondta a jelöltlistáról David Bernstein, az FA elnöke, aki hozzátette, a lehetséges kapitányok többsége szerződésben áll valamelyik klubbal, ezért a legvalószínűbb, hogy csak az idény végén jelölik ki Fabio Capello utódját. Ezzel együtt az FA első számú vezetője elképzelhetőnek tartja azt is, hogy megfelelő körülmények esetén hamarabb lesz bejelentés.

Az FA azért szeretné megvárni a Premier League idényének végét, hogy ne okozzon zavart egyik klubban sem a kinevezéssel. A bajnokság május 13-án fejeződik be, azaz kevesebb mint egy hónappal a június 8-án kezdődő, lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokság előtt. Fabio Capello február 8-án mondott le a szövetségi kapitányi posztról, miután a csapatkapitányi pozíciót illetően összeütközésbe került a szövetséggel.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek