Eto'o már nem kéri a 3 millió euróját a Barcától

2012.04.03. 19:32

Samuel Eto'o, az Anzsi Mahacskala kameruni labdarúgója visszavonta korábbi csapata, a Barcelona ellen benyújtott bírósági keresetét. A katalán klubbal Bajnokok Ligáját nyert csatár hárommillió eurót követelt a Barcától, mert álláspontja szerint ekkora összeg járt volna neki 2009 nyarán, amikor az Internazionaléhoz került.

Eto'o arra hivatkozott, hogy a Spanyol Játékosszervezet (AFE) szabályai szerint minden labdarúgót megillett az érte kapott átigazolási pénz 15 százaléka. A Barcelona korábban azzal védekezett, hogy ez a szabály csak a Spanyolországon belüli klubváltásokra vonatkozik.

"A Barcelona szeretné nyilvánosan megköszönni Samuel Eto'ónak, hogy hozzájárult ahhoz, hogy ez a vitás ügy megoldódjon" - áll a spanyol együttes keddi közleményében.

Eto'o a svéd Zlatan Ibrahimovicért cserébe került az Internazionaléhoz. Akkor Ibrahimovic ára 46 millió euró volt, míg Eto'o-ét 20 millió euróban állapították meg. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Betét