Angelika
-1 °C
3 °C
Index - In English In English Eng

A Vasas leigazolta Gyepest

2012.04.17. 18:56

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága visszaadta a Vasas átigazolási jogát, miután a csapatot működtető gazdasági társaság rendezte tartozását volt játékosával, Ambrusics Róberttel szemben, illetve megegyezett a pécsi klubbal Makadji Boukar ügyében.

Markovits László klubelnök ezután véglegesítette szóbeli megállapodását a múlt hét óta a Vasasnál edző korábbi válogatott játékossal, Gyepes Gáborral, aki a szezon végéig írt alá. "Miután hazatértem Angliából, a Ferencvárosnál tárgyaltam, ám az Üllői úton nem tartottak igényt rám szakmai okokra hivatkozva" - mondta Gyepes Gábor. "Mindenképpen szerettem volna Budapesten vagy annak környékén maradni, mégpedig családi okok miatt. A Vasas mutatott leginkább érdeklődést irántam, és azt éreztem, hogy igazán szeretnék, ha Angyalföldön futballoznék."

A 30 éves védő azt is elárulta, gyorsan megegyezett a klubbal: havi bruttó 100 000 forintban állapodtak meg, de ha sikerül bennmaradnia a csapatnak az élvonalban, akkor egymillió forintos prémiumot kap.

A Vasas hat fordulóval az OTP Bank Liga vége előtt 20 pontjával a kieső, 15. helyen áll, hátránya három pont a közvetlen előtte, bennmaradást érő helyen álló Pápával szemben.