Herman
1 °C
21 °C
Index - In English In English Eng

Bemutatták a futball-Eb belépőjegyeit

2012.04.23. 17:26 Módosítva: 2012.04.23. 17:28
000 Par7029331
Fotó: Sergei Supinsky

Bemutatták hétfőn Varsóban a lengyel-ukrán közös rendezésű futball-Európa-bajnokságra szóló jegyeket. A Nemzeti Stadionban két legendás lengyel futballista, Zbigniew Boniek és Andrzej Szarmach mutatták be a tiketteket. A prezentáción Pedro Correia, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) Eb-jegyeiért felelős igazgatója is részt vett, s kiemelte, hogy a lengyelországi mérkőzésekre minden belépő elkelt, de az ukrán Donyeckben és Harkivban sorra kerülő összecsapásokra még terveznek last minute kiárusítást.

A háromszínű, lila, bézs és piros jegy fő motívuma a rendezvény logójában is megjelenő virág. A növény szárának alsó részénél a mérkőzésnek helyet adó stadion nevét, míg a virág két levelén a csapatok nemzeti színeit tüntették fel és lejjebb, középen írták ki a két ország nevét.

A virág piros kelyhéről olvasható le a meccs sorszáma és baloldalon kaptak helyet a személyi adatok, a jegy száma és ára, illetve az ülőhelyre vonatkozó információk. A rendezvény logója a bal felső sarokban látható.

A jegy hátoldalának központi részén tüntették fel a stadion elérhetőségét ábrázoló térképet, felette pedig a belépő vonalkódját. Lejjebb olvashatóak angolul, lengyelül és ukránul a jegyre vonatkozó információk, alattuk a szponzorok logói láthatóak.  A szerencsés jegytulajdonosoknak a elkövetkező hetekben postázza az UEFA a belépőket.  A kontinensviadal első mérkőzését június 8-án játsszák a lengyelek és a görögök a varsói Nemzeti Stadionban.