Bonifác
10 °C
16 °C

Egervári két edzést tartott a válogatottnak

2012.05.25. 12:55

A csehek elleni idegenbeli és az írek elleni hazai mérkőzések előtt álló magyar válogatott hétfőn kezdi meg a felkészülést, de egy-egy edzést már csütörtökön és pénteken is tartott Telkiben a szövetségi kapitány. Egervári Sándor azokat a játékosokat hívta meg a kétnapos összetartásra, akik klubcsapatukkal már hetekkel ezelőtt befejezték a szezont.

"Nem lett volna szerencsés, ha a jövő heti edzőtáborozásra többen kéthetes szabadság után érkeznek, ezért döntöttünk úgy, hogy néhány labdarúgónak kétnapos összetartást rendezünk. Az elsődleges cél a formában tartás volt, a futballistáknak ugyanis a hosszabb szabadság után jövő héten nehezebb lett volna felvenniük a kívánt ritmust az edzéseken" - mondta Egervári.

A péntek délelőtti edzés után a szövetségi kapitány és segítője, Csábi József autóba ülnek, és elutaznak Pulába, hogy a horvát-észt felkészülési mérkőzésen megnézzék a vb-selejtezőben rivális vendégeket. A találkozóról Grazba autóznak, ahol szombaton a cseh válogatott játszik felkészülési mérkőzést az augusztusi ellenféllel, az izraeli csapattal.

Csehországgal jövő pénteken, Írországgal három nappal később csap össze a magyar válogatott, az izraeliek elleni meccs augusztus 15-én lesz.