Orsolya
11 °C
26 °C
Index - In English In English Eng

Hiddink szerint nincs biztonságban az Anzsi

2012.07.25. 20:10

Elfogadhatónak nevezte csapata múlt heti 1-0-s sikerét, ugyanakkor az előnyt nem tartja biztonságosnak Guus Hiddink, a Budapest Honvéd elleni Európa Liga-selejtező csütörtöki visszavágójára készülő orosz Anzsi Mahacskala vezetőedzője.

„Azért jöttünk, hogy nyerjünk és továbbjussunk, ugyanakkor fegyelmezetten kell játszanunk, mert az előnyünk minimális" - mondta szerdai sajtótájékoztatóján a holland szakember, aki hozzátette, a kispestiek nem lepték meg az első felvonás alkalmával, mert tudta, hogy mely területeken lehet veszélyes a magyar együttes.

Oleg Satov, az Anzsi középpályása úgy vélekedett, nem számíthatnak könnyű mérkőzésre, különösen azért, mert a Honvéd hazai környezetben, telt ház előtt léphet majd pályára.
Marco Rossi, a kispestiek olasz trénere azt mondta, nincs sérült játékosa, és mindent meg fognak tenni a siker érdekében, ugyanakkor ha ki is kapnak, úgy kell futballozniuk, hogy emelt fővel jöhessenek le a pályáról. Arra a felvetésre, hogy az oroszok egyértelmű győzelmet várnak maguktól, úgy reagált, amíg nem kezdődött el a meccs, addig senki nem nyerte meg, vagy vesztette el. Hozzátette, kizártnak tartja, hogy a kameruni Samuel Eto'óval felálló Anzsi félvállról vegye az összecsapást, mivel edzője a világszerte elismert Hiddink.

„Van pár játékos, akik nagy különbséget jelentenek a két klub között, de nem voltunk teljesen alárendelt szerepben a moszkvai meccsen, és ez bizakodásra ad okot. Nem lett egymeccses a párharc, azaz továbbra is nyitott a továbbjutás kérdése" - fogalmazott Kemenes Szabolcs, a Honvéd csapatkapitánya. Hozzátette, bár sokan örültek a kinti eredménynek, ő a sikerekért játszik, így számára még a minimális különbségű vereség sem jó.

A kapus kiemelte, sokat jelent nekik, hogy vélhetően telt ház előtt játszhatnak majd.
A találkozó, amelyet az m2 élőben közvetít, csütörtökön 18:30-kor kezdődik a Bozsik Stadionban.