Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Zelma, Rajmund
-7 °C
1 °C

Fizet a Benfica Luisao bodicsekje miatt

2012.08.16. 18:36

A két érintett klub, a német elsőosztályú Fortuna Düsseldorf és a portugál Benfica rendezte viszonyát a szombaton félbeszakadt felkészülési labdarúgó-mérkőzésen történt incidenssel összefüggésben.

Az egyesületi elnökök a német szövetség kezdeményezésére szerdán egyeztettek egymással, és német sajtóértesülések szerint abban maradtak, hogy a Benfica visszafizeti a pályára lépéséért kapott 200 ezer eurót, a düsseldorfiak pedig nem tesznek lépéseket a portugál klubbal szemben.
A két együttes felkészülési mérkőzése szombaton gól nélküli állásnál a 43. percben félbeszakadt, mert Luisao, a Benfica brazil válogatott csapatkapitánya egy bodicsekkelföldre vitte Christian Fischer játékvezetőt. A bíró ki akarta állítani a futballista csapattársát. Fischer az ütközés következtében rövid időre elveszítette az eszméletét. Amikor magához tért, szédülésre, fejfájásra panaszkodott, és lefújta a mérkőzést.
A klubok megállapodása ellenére Luisao nem nyugodhat meg, mivel a játékvezető feljelentette. Az üggyel a düsseldorfi ügyészség foglalkozik.  • Vennék
  • Hírek