Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vilma
-1 °C
3 °C

A Barcelona megvédi eltiltott edzőjét

2012.08.27. 18:23

A Barcelona fellebbezni fog vezetőedzője, Tito Vilanova eltiltása miatt: a szakembert várhatóan azért büntetik meg, mert vasárnap az Osasuna otthonában játszott bajnoki mérkőzésen a játékvezető elküldte a kispadtól.

A Josep Guardiolát nyáron váltó trénert Cesar Muniz Fernandez azért állította ki, mert hevesen tiltakozott, amikor a Sergio Busquets-cel szembeni szabálytalanságnál nem ítélt semmit.

„Annyit mondtam a partjelzőnek, hogy ez egyértelmű fault volt. Úgy tűnik, ennyi is elég ahhoz, hogy valakit eltávolítsanak” - mondta Vilanova a 2-1-re megnyert találkozót követően.

Az összecsapás katalán hőse ezúttal is a legutóbbi Aranylabda-szavazáson győztes argentin Lionel Messi volt, aki két góljával megfordította és eldöntötte az összecsapást. A klubszinten már mindent megnyert játékos újabb rekordot döntött meg, ugyanis ő lett a Primera División 1929 óta íródó történetében az első futballista, aki a szezon első két bajnokiján duplázott. A 25 éves Messi az első fordulóban a Real Sociedad kapuját vette be két alkalommal.