Balhéztak a lengyel drukkerek Hannoverben

2012.08.31. 12:14Több mint száz futballszurkolót őrizetbe vettek a német hatóságok Hannoverben a helyi együttes és a lengyel Slask Wroclaw csütörtök esti Európa Liga-selejtezős mérkőzését követően. A két szurkolótábor a stadion környékén csapott össze a német csapat 5-1-es győzelmével végződött találkozó után.
A randalírozók közül a mintegy száz lengyel szurkoló mellett a palackokat dobáló hazai táborból is többeket előállítottak. A helyszínt biztosító rendőrök közül ketten könnyebben megsérültek, az egyik német szurkolót pedig egy rendőrkutya harapta meg.
A párharcot a pályán kettős győzelemmel, 10-4-es összesítéssel a Hannover 96 együttese nyerte - amelyben Huszti Szabolcs két gólt lőtt a visszavágón -, s jutott magabiztosan az Európa Liga csoportkörébe.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla