Koronavírus adatok

2022. jan. 20.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ágnes
-5 °C
2 °C

A futballválogatott már Andorrában készül

2012.09.06. 20:50

Hosszú utazás után érkezett meg csütörtökön Andorrába a magyar labdarúgó-válogatott, amely pénteken első mérkőzését játssza a 2014-es brazíliai világbajnokság selejtezősorozatában.

Egervári Sándor együttese 8:30 órakor indult útnak a telki edzőközpontból és 16 óra után foglalta el szállását Andorra La Vellában. A szakember egy rövid pihenő után sajtótájékoztatót tartott, amelyen - a korábban a Real Madridban futballozó Szalai Ádám tolmácsolásával - elmondta, hogy többször is megnézték pénteki ellenfelüket, főként a lengyelek elleni  meccsüket elemezték. Andorra eddig csak háromszor győzött története során.

Ezt követően a festői szépségű városban Egervári edzést vezényelt a csapatnak, amely igazán otthon érezhette magát, ugyanis a gyakorlás alatt a szervezők többször is elpróbálták a magyar himnuszt.

A szövetségi kapitány pénteken 11 órakor hirdeti ki kezdőcsapatát.

A magyar válogatott pénteken 20:30 órától játszik Andorrában, majd négy nappal később a Puskás Ferenc Stadionban, ugyancsak 20:30-tól a vb-ezüstérmes hollandokkal játszik vb-selejtezőn. Az MLSZ tájékoztatása szerda délutánig 15 300 jegyet adtak el.

Az Andorra elleni meccset az M1 élőben közvetíti 20:15 órás kezdettel.

A magyar válogatott várható kezdőcsapata (az MTI szerint):
Bogdán Ádám - Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Korcsmár Zsolt, Laczkó Zsolt - Elek Ákos, Hajnal Tamás, - Gyurcsó Ádám, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs - Szalai Ádám  • Vennék
  • Bankszámla