A Ferencváros is segít a leukémiás Rakaczkinak

2012.09.18. 20:01

Mezlicittel akar segíteni a Ferencváros a DVTK ifjú kapusának, Rakaczki Bencének, akinél az orvosok pár hónapja leukémiát diagnosztizáltak.

A fővárosi klub keddi tájékoztatása szerint a csapat NB I.-es kerete és szakmai stábja egy dedikált mezt, valamint a Diósgyőr elleni mérkőzés kezdőrúgását bocsátja licitre a vatera.hu honlapon. Emellett támogatói jegy vásárlására is van lehetőség, a vevők darabonként 500 forinttal segítik a fiatal játékos felépülését.

A Ferencváros az akció teljes bevételét jövő vasárnap, a DVTK elleni mérkőzés előtt adja át Rakaczki Bencének, illetve hozzátartozóinak.

Augusztusban az FC Barcelona együttese is jobbulást kívánt Rakaczkinak, az ötlet Francisco "Paco" Gallardótól, a DVTK spanyol középpályásától származott, aki a Sevillában öt évig volt csapattársa a katalánok jobbhátvédjének, Daniel Alvesnek.

A beteg kapus emellett Király Gáboron, az 1860 München kapusán keresztül kedvencétől, a Bayern Münchent és a német válogatottat erősítő Manuel Neuertől kapott egy dedikált kapuskesztyűt és mezt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét