Ágnes
2 °C
11 °C

Falcao maradna az Atléticónál

2012.10.30. 11:27

Radamel Falcao, a spanyol labdarúgó élvonalban szereplő Atlético Madrid kolumbiai csatára a fővárosi együttesben képzeli el a közeljövőjét.

"Nem gondolkozom azon, hogy mostanság elhagynám a klubot" - mondta a 26 esztendős támadó egy hétfői nyilatkozatban. - "Számomra most csak az Atlético létezik, boldog vagyok itt."

Korábban olyan hírek jelentek meg a sajtóban, melyek szerint az angol bajnok Manchester City, illetve a Bajnokok Ligája előző kiírásában győztes Chelsea is szeretné leigazolni Falcaót, ám a csatár nem gondolkodik azon, hogy elhagyja az Európa Liga-győztes együttest, melyhez még három évig köti szerződése.

"Jelenleg arra koncentrálok, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgok a csapattal" - mondta Falcao, aki nyolc forduló után harmadik helyen áll a spanyol élvonal góllövőlistáján 10 találattal Lionel Messi (13) és Cristiano Ronaldo (11) mögött. A kolumbiai csatár szerepel azon a 23 fős listán, amelyen a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és a France Football magazin díjának, az Aranylabdának a jelöltjei találhatók.