Ambrus
-2 °C
1 °C
Index - In English In English Eng

Először nyert a Siófok

2012.11.09. 21:24

Megszerezte első győzelmét a labdarúgó OTP Bank Liga idei szezonjában a Siófok, hazai pályán 1-0-ra nyert a Pápa ellen a 14. forduló pénteki játéknapján.

Az eddig győzelem nélkül álló siófokiaknak a legutóbbi szezonban szerencsét hozott a pápa elleni mérkőzés, akkor ugyanis 10 nyeretlen meccs után nyertek újra. Ezúttal már 14-nél jártak, s bíztak abban, hogy újra megtörténik az, ami az előző szezonban. A hazaiak ennek megfelelően villámrajtot vettek, a 8. percben Nyári szabadrúgásával már meg is szerezték a vezetést, s csak Szűcson múlt, hogy a Pápa egygólos hátránnyal vonult a szünetre, a kapus ugyanis kétszer is bravúrral mentette meg csapatát a góltól.

A fordulás után sem változott a helyzet, a siófokiak irányították a játékot, ám újabb gól már nem született, s ez elsősorban Szűcsnek volt köszönhető. A találkozó jól illett a két csapat eddigi összecsapásainak történetébe, az élvonalban ugyanis még soha nem játszott egymással döntetlent a két gárda.

OTP Bank Liga, 14. forduló: FGSZ Siófok-Lombard Pápa Termál FC 1-0 (1-0)

Siófok, 300 néző, v: Erdős

Gólszerző: Nyári (8.)

Sárga lap: Sluka (6.), Fehér (57.), illetve Tóth B. (41.), Simon A. (64.), Rodenbücher (77.), Dlusztus (81.)

Siófok: Kurucz - Fehér (Fodor M. 72.), Nyári, Deák, Fejes - Sluka, Kecskés, Gál A., Pál Sz. - Melczer (Windecker, 90.) - Dajic (Zamostny, 83.)

Pápa: Szűcs - Nagy S., Dlusztus, Rodenbücher, Présinger - Tóth G., Horváth L. (Szabó O., 60.) - Quintero (Simon A., a szünetben), Tóth B. (Seye, 69.), Arsic - Maric