Beckham Ausztráliában futballozhat

2012.11.16. 10:05

David Beckham menedzsmentje megkereste az Ausztrál Labdarúgó Szövetséget (FFA), hogy az angol sztár tudna-e a most zajló idényben tíz mérkőzés erejéig csapatot találni az országban.

Az FFA pénteki közleményében kiemeli, hogy a tárgyalások még kezdeti stádiumban vannak, de az érdeklődést jelzésértékűnek tartják arra vonatkozóan, hogy az ausztrál bajnokság színvonala egyre inkább emelkedik. A mostani szezontól kezdve az A-League-ben szerepel például az olasz Alessandro Del Piero (Sydney FC) vagy az angol Emile Heskey (Newcastle) is.

A 37 éves Beckham jelenlegi klubja, a Los Angeles Galaxy érdekelt az észak-amerikai liga (MLS) elődöntőjében, de ott az idény két hét múlva véget ér. A világhírű játékos a téli szünetet szeretné valamelyik ausztrál együttesnél tölteni.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla