Bonifác
10 °C
16 °C

Nem engedték fel a Vidi-játékosokat a repülőre

2013.01.09. 16:27
Rosszul indul a spanyolországi edzőtábor.

Az ősszel az Európa Ligában szereplő Videoton szerda reggel repült el a háromhetes málagai edzőtáborba, de már Párizsban, az átszálláskor gondjaik akadtak.

A csapat a francia fővárosba az Air France menetrend szerinti járatával utazott, amely már késve szállt fel Budapestről, és késve is érkezett. A hatalmas Charles de Gaulle-reptéren 30 perc alatt lehetett megtenni az utat a leszállás helyétől a Málagába tartó, 13.20-kor induló járatig - amelyet ugyancsak az Air France üzemeltetett. A játékosok a budapesti járat késése ellenére 10 perccel az indulás előtt, 13.10-kor odaértek a beszállókapuhoz, ám ekkor jött a feketeleves: már nem engedték felszállni a fedélzetre játékosainkat - írja a vidi.hu

A klub képviselői hiába győzködték az Air France munkatársait, hogy negyven ember útját akadályozzák, nem szállhattak fel a gépre. A játékosok és a stáb az esti 20.40-es járattal utazik majd tovább.

A magyar csapat az ukrán Dnyipróval, az orosz Dinamo Moszkvával, a bukaresti Rapiddal és kolozsvári CFR-vel is megmérkőzik majd a három hét során.

A napokban jelentik majd be a klub új edzőjét, aki a szerződését felbontó Paulo Sousa utódja lesz. A legesélyesebb a posztra a portugál Sergio Conceicao.