Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Stefánia
2 °C
9 °C

Simon Attila a PMFC-Matiasban folytata

2013.01.29. 14:14

A Pécs labdarúgócsapata megszerezte Simon Attilát, akit a klub kedden sajtótájékoztató keretében mutatott be. A Paksról érkezett csatár Lázár Pál, Koller Krisztián és Balogh Béla után a negyedik téli igazolása a mecsekaljai klubnak. Az OTP Bank Liga őszi idényében hét gólt szerzett támadó fél plusz kétéves szerződést írt alá. A klubvezetők tájékoztatása szerint tárgyalnak még a jelenleg Belgiumban futballozó, korábbi válogatott Bodor Boldizsárral is.

A pécsiek keretéből már többen - köztük Bodnár László, Demjén Gábor és a szlovén Leon Panikvar - távoztak, továbbá Bajzát Péter is jelezte, hogy klubot váltana, három ajánlata van, őt az érdemeire való tekintettel jutányos áron elengedik.

A PMFC-Matias szombaton délben előkészületi mérkőzésen találkozik Szekszárdon a Ferencvárossal, majd utána 23-24 játékossal egyhetes edzőtáborba utazik a horvát tengerpartra. Rovinjban és környékén négy edzőmeccset játszik a csapat, amely a 17 őszi forduló után 19 pontjával a 14. helyen áll a tabellán.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a Diósgyőr leukémiában szenvedő fiatal kapusa, Rakaczki Bence megsegítésére a klub által szervezett véradáson 54-en vettek részt, közülük 46-an sikeresen adtak vért és 21-nek a vércsoportja ugyanaz, mint a hálóőrnek.