Gyöngyi
6 °C
16 °C
Index - In English In English Eng

Mégis játszhat otthon a Cagliari

2013.02.08. 19:46

Egy szardíniai regionális bíróság pénteken engedélyezte a Cagliari labdarúgócsapatának, hogy a Serie A 24. fordulójában, vasárnap saját stadionjában játssza le az AC Milan elleni mérkőzését. Az olasz liga csütörtökön úgy foglalt állást, hogy a találkozót Torinóban kell megrendezni, Cagliari önkormányzatának illetékes bizottsága ugyanis korábban jelezte, az Is Arenas Stadion nem felel meg a biztonsági előírásoknak.

"Van még remény, a mostani döntés igazságos" - nyilatkozta a Gazzetta dello Sport című napilapnak pénteken Massimo Cellino, a Cagliari elnöke. "Ami ebben az évben a stadionunkkal történt, az hihetetlen, és remélem, hogy ezzel vége van."

A tavaly felújított cagliari létesítmény már több gondot okozott ebben az idényben a szardíniai klubnak, az AS Roma elleni összecsapás például - szintén biztonsági okok miatt - elmaradt, így a fővárosiaknak ítélték a meccs három pontját 3-0-s gólkülönbséggel, később pedig a címvédő és listavezető Juventust Parmában fogadta a csapat. Az AC Milan elleni mérkőzés vasárnap 15 órakor kezdődik.